maandag 4 mei 2009

De vakantie is weer bijna voorbij....

De dagen van veel tijd om achter de naaimachine te zitten is dus weer voorbij. Lang niet zoveel gedaan als ik zou willen, o.a. omdat Martin meer vrij had dan ik dacht en we dus weer wat werk verzet hebben in Ryan zijn nieuwe kamer (nieuwe electra getrokken, netjes in de muur gefreesd, schoorsteen weggebikt) Dat geeft ook weer de nodige rommel, stof maar ook een enorme hoop puinzakken. :(

Maar goed, ik heb dus wel wat achter de machine gezeten:

Een Orella op bestelling, de Happy Rain is nu echt op helaas, misschien dat ik er nog een BB jasje uit ga halen maar dan is het helemaal schoon op.

Een eenvoudige cirkelrok, wat vergroot uit de Bizzkids van vorige winter, simpel model met een leuk snel eindresultaat.

Een raglanshirt voor jongens met op de voor en achterzijde borduringen van "Captain Peppernose", de rode dierenpootjes zijn zelf gesneden veloursmotieven. Ik vermoed dat als mijn jongste het shirt ziet dat ik dezelfde ook nog een keer in een maatje groter maken mag, deze versie in maat 116 heb ik in mijn webshop geplaatst. Vond het aandeel jongenskleding eigenlijk wel erg klein en beperkt, het meeste wat ik voor jongens maak verdwijnt in de kasten van mijn eigen kids.


Voor het eerst ook eens de coversteek binnenstebuiten over de raglannaad heen gestikt. Wilde het al heel lang doen maar het lef ontbrak eigenlijk steeds. Vraag me nu echt af waarom eigenlijk, super simpel en erg profi.

Weer ruzie met de tekst, krijg hem niet boven deze afbeelding, maar goed, de laatste stukjes Hollandse stof zijn nu bijna wel op. Probeer nu echt vanalles op te naaien, wil nog naar Utrecht en er is ook nog een doos stof onderweg.

Nu weer snel even bij de kids kijken. Spelen heerlijk buiten, durf beneden dan thuis nog wat te doen maar boven gaan zitten naaien is er dan niet bij.

Groetjes Denise

Geen opmerkingen: