maandag 27 april 2009

Ahum.... *Schaam*

Allereerst...... Ik schaam me diep.... Heb mijn blog weer ernstig verwaarloosd, heb gelukkig mijn naaimachine niet vergeten dus ik heb weer wat nieuwe foto's te plaatsen.

Getver, nu is alles onderstreept en ik heb eigenlijk geen idee waarom. Ben echt niet heel onhandig met computers maar dat bloggen is af en toe maar raadselachtig hoor, ga straks de HTML maar eens aanpassen. (UPDATE: Opgelost, de tekst was een link naar een vergroting van 1 van de foto's, waarom, geen idee)

Maar hopelijk kan ik deze week weer een berichtje met foto's plaatsen, niet alles van de laatste tijd staat hier al bij, er staan nog een paar dingetjes op het fototoestel.

De kinderen zijn de hele week op pad, het huis voor mij alleen!! Allereerst nog een jas afmaken op bestelling en als dat klaar is snel wat tricot opmaken want die categorie loopt echt de spuigaten uit.

Als ik hier beloof veel te maken, weinig te treuzelen en zeker foto's te maken en te plaatsen, telt dat dan als een stok achter de deur?
1 opmerking:

rietjetoet zei

tuurlijk is dit een stok achter de deur! wou je al bijna vragen of je nog wel naaide hihi, gelukkig had ik in je winkeltje wel wat zien verschijnen...