maandag 6 juni 2011

ABC 118 in maatje 116

Vorige week zaterdag heerlijk een dagje naar Utrecht geweest. Normaal kom ik dan weer met een flinke lading verse lapjes thuis. Ditmaal heb ik het iets anders aangepakt. Reden? Mijn lapjeskamer moest leeg (geisoleerd, nieuw laminaat, wanden gestuuct) en tot mijn schrik (nee geen verbazing eigenlijk) is de voorraad nu toch echt wel te groot aan het worden.

In Utrecht dus hard gezocht naar combinatiestofjes. De buit bestond dus uit wat ruitjes en stippeltjes die goed bij de stoffen thuis passen. Het eerste (roze geruite) stofje hiervan is inmiddels verwerkt in onderstaande ABC 118. Deels UWYH dus maar van het nieuwe stofje niets over dus eigenlijk gewoon een eerste lapje helemaal opgeruimd. Er staan meer van dit soort acties op de planning. Volgende op de lijst, Xenodie geheel UWYH.

Groetjes Denise

6 opmerkingen:

Jenny zei

Hij is in ieder geval mooi geworden. Succes met het verwerken van je overige stapel lappen/lapjes...!

Jeannette zei

Hé das nou toevallig, Ik ben ook de ABC 118 aan het maken in mt 116 en dan dezelfde stof maar de lichtblauwe versie :D Hoop hem morgen af te hebben want dochter gaat woensdag op de schoolfoto en dan wil ik dat ze hem aan heeft ;-)
Die van jou is ook erg leuk geworden!

Groetjes Jeannette

Bonte Tante zei

Deze kleurcombinatie is ook leuk!! Ik heb hem onlangs gemaakt in maat 92 maar dan van de blauwe stof en gecombineerd met een ruitje, blauw dan. Leuke reacties verzekerd!! En een mooie afwerking zo zonder biaisband!!

Kijk ook eens op mijn blog!
Groetjes Ingeborg

Mama Deborah zei

Wat een mooie versie!Hoe heb je de halsrand zo mooi gemaakt?

Stoffenjunkie zei

Hoi Mama Deborah,

Ik heb de halsrand met biasband afgewerkt maar dan helemaal naar binnen omgeslagen. Hetzelfde heb ik ook gedaan bij de armsgaten van de binnen en buitenjurk.

Groetjes Denise

Mama Deborah zei

Hoi Denise, heel erg bedankt voor je uitleg. Moet ik zeker een keer proberen. Groetjes, Deborah