woensdag 26 januari 2011

Nieuw kussenhoesje met Milli Zwergenschön

Kussenhoesje voor een kussen van 40 bij 40 cm. Het borduurtje komt van Tinimi, erg leuk zijn die. Heb nog heel wat tricot op te maken dus binnenkort gegarandeerd ook een shirtje met Milli.


Een poosje geleden heb ik een Kamsnap tang en drukkertjes gekocht. Ze bevallen nog steeds heel erg goed, lekker veel kleurtjes (in dit geval paste wit heel goed) en veel sneller aan te brengen als de prymdrukkers.

Ben inmiddels druk aan het knippen en borduren, meerdere longsleeves van PuReh tricots, er komt nieuwe tricot uit dus nu durf ik ze wel te knippen. Kan ik mooi weer nieuwe bijbestellen (niet erg UWYH maar als je te lang wacht zijn ze weer uitverkocht natuurlijk).

Het naaidipje is in ieder geval weer helemaal verdwenen, ik barst van de ideetjes (ook met stofjes uit de kast gelukkig).

Groetjes Denise

3 opmerkingen:

Fienke zei

Heel erg lief geworden. Het blauwe stofje met de bloemetjes herken ik. Die heb ik gebruikt voor de babykamer van onze dochter nu alweer bijna 5 jaar geleden. Het blijft een leuk stofje!
En ja, Milli, wat moet ik zeggen, die blijft ontzettend leuk.
Groetjes Renate

Denise zei

Leuk weer! Even een vraagje over de kam snaps. Ik heb ze ook, en vind dat ze moeilijk los te krijgen zijn. Doe jij er nog extra versteviging tussen met die dunne katoen, of zijn ze bij jou makkelijker los te maken? Ik heb het idee dat ik de stof ermee kapot trek!

Mirella zei

heel erg leuk en super goed idee om die snaps te gebruiken vd kussen hoezen !!! ga ik onthouden ;-)