donderdag 18 november 2010

Yes ik heb er eentje....

Farbenmix is 6 jaar geworden en ik zat natuurlijk vrijdagavond (of nacht) klaar om mijn bestelling snel in te voeren op de site. Er waren nl leuke adventkalenders te koop, niet heel erg veel. Op tijd erbij zijn dus en het is me gelukt!!! Trudy, de jouwe ligt er ook bij!!

Maar nu moet ik van mezelf wel flink aan de gang, ik heb inmiddels kilometers Farbenmix band liggen, hoog tijd om er wat mee te doen. Joelle vond ik al een erg leuk patroon en wilde hem laatst al kopen in Utrecht.

Vind alleen het nieuwe FM stofje en bijpassende band wat tegenvallen. De achtergrond is niet zo licht (of zelfs wit) als ik in mijn hoofd had, het is echt een cremegrauwe kleur. De stof voelt wel heel erg mooi aan. Misschien moet ik er gewoon even aan wennen dat het er niet helemaal uitziet zoals ik verwachtte.

Goed, hard aan de gang in huis vandaag en morgen dan kan ik van het weekend weer volop wat aan de voorraad in de kasten gaan doen... "*SCHAAM*"
Groetjes Denise

2 opmerkingen:

Cindy zei

De adventskalenders zijn echt heel leuk! De lintjes zien er trouwens ook erg gezellig uit! Daar kan je weer veel leuke dingen van maken! Groetjes cindy

THEA zei

En dat kon alleen maar snachts gebeuren??

Je ziet ik ben een leek,en snap er weinig van!!

Mooi band trouwens!

Groetjes Thea