vrijdag 19 maart 2010

Nog een zomerjas...

Het duurt even maar dan heb je ook wat. Eerlijk is eerlijk, het zat niet heel erg mee. De rits die ik had was niet deelbaar (had ik over het hoofd gezien) en natuurlijk was in de juiste lengte in de winkels hier geen rode rits te vinden. Wachten tot de markt op zaterdag dus, gelukkig had deze wel de juiste rits.

Daarna kwam het er gewoon niet van om achter de machine te gaan zitten, de plannen zijn er (heb een heel lijstje) maar wat ik er van af ga krijgen voor het echt lente/zomer wordt is nog de vraag. Hoop mijn turbo weer te kunnen vinden..... :)

Groetjes Denise
Patroon Roos 3023 maat 140 borduurtjes Kleiner Kitz van Kleiner Himmel

6 opmerkingen:

Fienke zei

Het was alle moeite waard hoor! Hij is onwijs leuk geworden. Mooie stof! Is de voering de ikea stof?
Ik heb die borduurtjes ook besteld, vind ze zo leuk.
Groeten Renate

Emily & Connor- made by Mama zei

Der Mantel ist wunderschön:)
LG Maya

rietjetoet zei

leuk!!! ik ga er ook maar eentje maken denk ik... vraag me alleen af: hoe breed vallen de mouwen? Ik houd van mouwen waar een fatsoenlijke trui onder kan zonder al te veel wringen en wriemelen.

Edje zei

wauw wat een leuke site heb je! Ben hier via via gekomen maar ik kom zeker terug! Over 3 maanden komt ons eerste kindje en sinds de zwangerschap ben ik ook weer helemaal terug beginnen naaien!

Dat jasje is echt superleuk!

Stoffenjunkie zei

Hoi Renate,

De voering is idd van Ikea.

Rietje, de jas vind ik redelijk ruim vallen, de mouwen minder ruim maar als zomerjas zal er wellicht niet snel een fleecetrui onder gedragen worden en dan kan het best wel hoor. Als winterjas zul je de mouwen wel moeten verbreden. Nu is dit wel een maat 140, voor je dochter bij een kleine maat kunnen de verhoudeingen misschien nog weer iets anders liggen.

Groetjes Denise

Astrids Atelier zei

hoi Denise,

Deze stof blijft zo leuk he!? Ben blij dat ik hiervan ook nog wat op voorraad heb! De jas is weer superleuk geworden. Mocht je trouwens nog eens in "rits"nood zitten: mail gerust! Ik heb een doos vol lange deelbare ritsen (meest roze, maar ook wel wat andere kleuren) Groetjes Astrid