maandag 1 maart 2010

Kraamkado versie 2.0, boxkleed...

Goed, zoals ik eerder al schreef, was wat onzeker over het wagenpak als kraamkado. Nu is het zo dat de aanstaande ouders een niet zo gangbare maat box hebben (93 bij 93 cm) en ze willen graag een boxkleed in die maat. Nou, dat kan natuurlijk, ze heeft de stoffen zelf uitgezocht dus nu moet ik absoluut goed zitten, toch? Dus geen wagenpak maar een boxkleed als kadootje, ik ben er in ieder geval klaar voor nu. :)

Wel ben ik erg lang bezig geweest om het boxkleed de juiste maat te geven, de vulling (2 lagen fiberfill) en het doorstikken van de voorzijde op de fiberfill maakt het geheel wat kleiner. Mocht iemand tips hebben voor het maken van een boxkleed die meteen de goede maat heeft dan hou ik me aanbevolen, deze is in ieder geval gelukt maar het kan volgens mij handiger. Alleen het witte katoentje met rode sterren is gekocht, de rest kwam uit de kast, zelfs de achterzijde.

Groetjes Denise

2 opmerkingen:

Jetje's Art zei

Naar die tips ben ik ook wel erg benieuwd want. ook ik heb me een keer aan een boxkleed als kraamkadootje gewaag maar echt makklijk ging dit niet. Ik had wel iets meer lagen fiberfill maar dat haalt niet uit denk ik. http://jetjesart.blogspot.com/2010/02/its-boy-shower.html

Groet Jetje's Art

Kristof zei

Dit is toch wel goed gevonden om oude kledij terug in iets nieuws te veranderen echt tof.
Groetjes doopsuiker