donderdag 4 februari 2010

Wagenpak, kraamkado of niet???

Voor vrienden die hun eerste kindje verwachten wil ik graag wat maken. Alleen dan, slaat de onzekerheid toe. Er zit in de tricot een roze streepje en ook de uil op de achterzijde kan een beetje meisjesachtig aandoen denk ik? Is de maat wel handig voor een baby die in maart verwacht wordt?

Ze weten nog niet of het een meisje of jongen wordt, ik denk dat ik dus nog maar zoiets ga maken maar dan meer jongens-achtig. Of misschien een leuk babypakje voor zowel een jongen als een meisje. Kortom, ik denk dat er binnenkort nog wat baby-items op mijn blog voorbij gaan komen. Kan ik desnoods als het kindje geboren nog kiezen wat ik geef. :)

Goed, hier dus de eerste kado optie: een wagenpak, lekker makkelijk aantrekken en toch losse beentjes, wel zo handig als er een gordel langs moet.
Verder in de maak, 2 fleecetruien voor de jongens. Ze hadden nogal borduurwensen. Ben nu net klaar met borduurtje nr 7, nog eentje te gaan. Het zijn 2 dezelfde truien met Supahero Thema. Ze zijn al geknipt dus het naaien kan vanavond beginnen.

Groetjes Denise

5 opmerkingen:

rietjetoet zei

ik vind m super en zeker jongensproof hoor!!! en het is idd een heel makkelijk pakje volgens mijn broer. (daar maakte ik een echte meisjesvariant voor hihi)
En in de lente kan het best nog fris zijn hoor. En als je de mouwtjes omplooit doet ie vlug dienst heb ik gemerkt

Titia zei

Kan toch prima voor een jongen? Ik vind em erg leuk geworden!

Welk patroon is het?

Groetjes Titia

Stoffenjunkie zei

Gek he, hoe onzeker kun je zijn over een kadootje.

Het patroon komt uit de Ottobre 3 (herfst) van 2003.

Aan de ene kant was het opeens zo gemaakt maar aan de andere kant ben ik er toch weer lang mee bezig geweest, twijfel of ik er nog eentje maak in misschien een kleinere maat. Dit is een maat 62 nl.

Er liggen nog genoeg stoffen in de kast en het ruimt leuk op... :)

Denise

Judith zei

Ik vind hem leuk en zowel geschikt voor jongen als meisje hoor!

Groetjes Judith

Sabine zei

Volgens mij kan het zowel voor een jongen als voor een meisje, hoor! Geen zorgen over maken!