donderdag 25 februari 2010

Kringloop treasures...

Heerlijk vind ik het, zo af en toe eens sneupen bij de Kringloop. Wat rommel is voor de een, is een schat voor de ander. Zo vond ik dit boek uit de jaren 70, de plaatjes en de stoffen zijn weer helemaal van nu. Mijn jongens hebben allebei al een leger aan dino's uitgezocht, wanneer ze er komen is nog onzeker.Goed, sommige dino's zullen wel wat moeten worden verkleind, 1,7 meter benodigd voor een knuffelbeest, wordt volgens mij vrij groot??

Misschien moet ik de oudste toch meer naailessen gaan geven, kan hij ze mooi gaan maken. Helaas (nou ja niet echt natuurlijk) zijn de heren nu even met papa aan de knutsel, het wordt een 2-persoons klein motorbootje. Tenminste dat hoop ik. Heerlijk zo'n vakantie rommel maar aan weekje!!!

Groetjes Denise

5 opmerkingen:

Titia zei

O wauw, wat een geweldig boek! Hier in huis woont zo ongeveer de grootste dinoliefhebber ooit, dus dit is echt wat voor mij.

Heb je voor mij misschien titel, schrijver en ISBN? Dan kan ik eens kijken of het lukt een exemplaar ergens te vinden.

Groetjes Titia

Stoffenjunkie zei

Hoi Titia,

Ja voor een dino liefhebber is het een superboek, alleen heb ik het idee dat de dino's erin nogal groot zijn, maar dat valt aan te passen natuurlijk.

Het boek heet: Knuffelspeeltjes om zelf te maken
Oorspronkelijke titel: How to make dinosaurs and dragons
Schrijfster: Pamela Peake
ISBN: 90 10 01751 6

Hoop dat je hem vinden kunt voor een redelijke prijs, hier in de kringloop was hij maar 1 euro en het boek is klokgaaf, uit 1976!

Groetjes Denise
ps. mocht je hem niet kunnen vinden dan moet je me maar een mailtje sturen.

nomelody zei

Hoi Denise, thankx for visiting my blog, I think that we know each other already´, I once bought Oilily fabric from you via MP, right???
Have a real cool weekend, kind regards Christel

Titia zei

Hoi Denise

Ik ga op zoek! Mocht het niet lukken, dan hoor je van me.

Groetjes Titia

Jolanda (knor) zei

Het heeft even geduurd, maar toen ik dit bericht zag ben ook ik op zoek gegaan naar het boek en ben inmiddels trotse bezitter.

Dank je wel voor de uitbegreide informatie (als isbn nummer etc) zonder had het me niet gelukt.

groetjes jolanda en een blije jayden