zaterdag 3 maart 2012

Gisteren ..... en vandaag --- Yesterday .... and today

Gisteren dit shirtje voorzien van een snap, daar lag hij al een dag of 2 op te wachten. Op de een of andere manier had ik niets met de gele boordstof die ik in mijn boordstoffenpakketje kreeg. Rietje had mij al geholpen met het idee dat kobaltblauw er goed bij past, pas toen viel mijn kwartje, hij past natuurlijk ook goed bij de jongenstricot die in het jongenspakket van Michas zat.

Mijn mening over gele boordstof is herzien, erg leuk!!

Vandaag, schuimtaart gemaakt en de appeltaart staat nu in de oven. Het is vandaag nl mijn verjaardag. Vanmorgen al verwend door de kinderen, zij maakten er een feest van met sterretjes e.d. en natuurlijk een lief klein kadootje die ze zelf samen uitzochten in de stad. Omdat het echte jongens blijven een verjaardagskaart met scheetgeluid op de koop toe. :)

-------------------------------------------------------------------

Yesterday I finally added the needed snap to this shirt, somehow this can take me up to 2 days. The yellow trim was added after Rietje helped me with the colors. somehow I didn't add up that the yellow would go great with the giraffe/monkey jersey I also bought from Michas.

Today is all about baking. The merigue is practically done and the dutch apple pie is in the oven right now. Wow that smells good. Today is my birthday and I have already been quite spoiled by my sons.

1 opmerking:

rietjetoet zei

heel mooi die gele boordstof hihi... geel ik trouwens ook mooi in combi met bordeau en paars heb ik al gemerkt en in combinatie met donkerbruin ook...
enne die girafjes zijn superrrrr