donderdag 8 maart 2012

En nog eentje ----- And another one

Na mijn laatste bestelling puilt mijn voorraad tricot behoorlijk uit maar het vorige shirtje laat nog geen deukje in de voorraad achter. Er maar even vaart achter gezet en meteen nog zo'n shirtje gemaakt maar dan een maatje groter.

Ook dat is nog niet zichtbaar in de kast dus meteen nog even een combinatiepatroon getekend van topje Sara en onderjurk Olivia (FM) voor een zomers kinder strandjurkje. Ook die is alweer bijna af. Als ik zo doorga mag ik volgend jaar wel weer een keer nieuwe stoffen kopen...

After my last order my stash of jerseys got out of hand, the last shirt I made did not show any reduction in the stash so I quickly made another one. Still no result and while the sun was shining brightly in my sewingroom I decided to keep on going.

I've combined the Olivia and Sara (Farbenmix) patterns to make a sun and beachdress out of jersey. That one is also almost finished,if I keep this rate up I might be allowed to order new fabrics sometime in the next year...


4 opmerkingen:

Denise zei

Hoi Denise, wat een leuke dingen heb je weer gemaakt! Goed bezig, als je zo doorgaat is een jaar zo voorbij;-)
Even een heel brutale vraag: heb je toevallig nog een stukje van de roze kaboutertricot over? Ik heb weer eens te lang nagedacht over het bestellen ervan, met als gevolg dat ik 'm nu nergens meer kan vinden!!
Groetjes, Denise;)

Stoffenjunkie zei

Hoi Denise,

Ik heb nog wel wat over maar heb er de groene paddestoeltricot speciaal uit duitsland bij gekocht, wil het dus eigenlijk niet kwijt. :(

Misschien dat hij met goed zoeken nog wel ergens te vinden is hoor, hier zag ik deze nog wel in een andere kleur: http://herberttextiel.nl/stenzo-voorjaar-tricot/stenzo-voorjaar-zomer-2012-tricot-1-3-08.html Maar op Dawanda is de roze wellicht ook nog te vinden.

Groetjes Denise

Stoffenjunkie zei

Misschien is deze een alternatief?

http://www.stoffenalkmaar.nl/index.php?cat_id=64&catname=Stenzo+tricot

Denise zei

Hey bedankt! Ik snap dat je 'm niet kwijt wil hoor. Die van de je tweede link zijn ook erg leuk, ik denk dat ik die bestel. Thanks!