woensdag 10 augustus 2011

Farbenmix stoffen, kwestie van geluk!! -- Farbenmix Fabrics Matter of Luck!!

Op de Facebook Page van Farbenmix las ik heel wat berichtjes van teleurgestelde mensen die het niet lukte om al die leuke stofjes te bestellen. Op een gegeven moment niet alleen teleurgesteld maar ook zelfs boze berichten over doorgestoken kaart. Nu hier het bewijs, afgelopen week opende ik (op het schijnbaar juiste moment) de site van Farbenmix en kon zomaar mijn mandje vullen. Nu wist ik wel dat het verstandig was om niet te lang over mijn bestelling na te denken, het mandje dus erg snel gevuld en op bestellen geklikt.

Goed, het is net een loterij. Ook daar kan niet iedereen geluk hebben, wel is een loterij veel beter voor je portemonnee.. :)Lately I've been reading some disspointed messages on the Farbenmix Facebook page, they even became a little angry. They weren't able to order any of the rare few Farbenmix fabrics that Farbenmix had left. It was unfair and such. Just to show that ordering these fabrics is (with a little bit of luck) very much possible. I visited the Farbenmix shop last week (at apparently the right time) and quickly filled up my order.

It's like a lottery I think. Not everyone can be lucky, although winning a lottery is absolutely a lot cheaper... :)

2 opmerkingen:

Borgero zei

Dat is echt geluk hebben! Ik probeer ook heel vaak iets in mijn 'mandje' te stoppen, maar ben iedere keer net te laat (dan is alles al weg). Vooral JPGarden, Flower of hearts en Love birds zijn mijn favoriet.
Veel plezier bij het wegwerken van de stoffen!
Groeten, Nienke

Marlene zei

Heel erg mooi, de stof met vosjes, ik ben er al een tijdje verliefd op, maar helaas ik kan er maar niet aan komen. Mooie dingen maak je en mooie blog! groetjes Marlene