woensdag 18 augustus 2010

"OLD SKOOL" Farbenmix Amelie

Voordat bijna "iedereen" een borduurmachine had was het naaimachine appliceren helemaal hot. Ik vond op mijn naaikamer in een doosje nog wat van deze pakketjes die toendertijd door Farbenmix verkocht werden. Heb het stof er afgeblazen (niet letterlijk gelukkig ;-) ) en een tweetal pakketjes gebruikt voor deze Amelie.

Het was weer erg leuk om te doen, heb me voorgenomen om vaker weer met de naaimachine te appliceren. Maar wat daarvan terecht komt??? Neem me heel vaak wat voor maar er zitten helaas nog steeds maar 24 uur in een dag.

Groetjes Denise

5 opmerkingen:

rietjetoet zei

oh die is superlief!!!! welke maat is het?

Stoffenjunkie zei

Hoi Rietje,

Het is een maatje 86-92.

Misschien is het een leuk idee om ook iets te appliceren op het bruine ornament overgooiertje wat je nu aan het maken bent? Zag dat je tips vroeg op je blog maar heb zelf nog niet zoveel inspiratie bij het stofje. Ligt hier ook nog in de kast nl. ;-)

Groetjes Denise

rietjetoet zei

oh er komt nog een veloursapplicatie op hoor (effe geen fut om zelf te appliceren) ik zat vooral met het rokje te peinzen.
Ik heb zo nog een restje en ik denk dat dat een noëlle wordt of zo... ik vind het echt een rokjes stofje hihi

Astrids Atelier zei

Leuk zeg! Moet eerlijk bekennen dat ik die ook nog 'ergens' moet hebben... opzoeken dus maar, want het ziet er erg leuk uit!
De KAM snaps zijn ook goed gelukt zie ik, handig he?!
Groetjes Astrid

Zussies zei

Wat heb je dat mooi gedaan, heel leuk geworden een keer wat anders dan alle kant klare applicaties!!
Het jasje is ook lekker fleurig geworden!!