zaterdag 2 maart 2013

Binnenkort weer wat nieuws.

Deze week eerst alle achterstallige dingen in huis weggewerkt w.o. een enorme berg wasgoed. Dat krijg je er van als je bijna anderhalve week op vakantie gaat met 1 zoon en de oudste met papa thuislaat (ons gezin is verdeeld in zon- en sneeuwaanbidders).


We (Ryan, mijn jongste en ik) hebben wel enorm genoten in de sneeuw. Baqueira-Beret in Spanje is een aan te raden gebied. goed, het duurt even voor je er bent maar het is het wel waard. Ruime prachtig onderhouden pistes, geen wachttijden bij de liften. Wij gaan zo volgend jaar weer als het mogelijk is.

Onder de naaimachine ligt nu een wikkeljurkje en een Zoe raglan longsleeve. Ook een mutsje ligt al klaar voor een foto. Al even af maar nog geen foto van Quinn voor mijn oudste zoon. Ik probeer aankomende week het een en ander af te maken en te plaatsen.

Eerst morgenochtend een lekkere verse appeltaart bakken. De schuimtaart is al klaar. Morgen vier ik nl. mijn verjaardag. ;-))

Groetjes Denise

2 opmerkingen:

Collie-Collie.com zei

Wat een prachtige foto heb je gemaakt. Leuk dat je met z'n tweetjes op stap bent gegaan. Het was zo te zien prachtig ski weer.

Groetjes, Collie

Collie-Collie.com zei

Oh ja... Alvast gefeliciteerd!

Groetjes, Collie