zondag 2 december 2012

Mijn eigen plekje in huis -- Sewing room Pics

Waar ik mijn man en kinderen liever niet zie (ze misbruiken mijn scharen en tornmesjes nog al eens *GROMM*).

Eindelijk eens flink opgeruimd tussen meerdere projecten in en foto's gemaakt die ik met jullie durf te delen. In mijn ogen nog steeds een bijeengeraapt rommeltje maar wel lekker "eigen". Het plekje in huis waar ik me in terug kan trekken met de deur dicht als ik wil en de radio lekker hard kan. ;-))

Het enige nadeel is dat het omdat het op zolder zit nog wel koud kan worden als beneden de houtkachel brandt, dan springt de c.v. niet aan, brrr....

Nee, geen lapjes stof te zien hier, die zitten in de kasten in onze echte "rommelkamer". Daar zitten de luxaflex altijd dicht want ik moet er niet aan denken dat de stoffen waar ik de schaar niet in durf te zetten gaan verkleuren. Hier staat ook mijn ongelooflijk zware Gütermann kast met garen. Ik heb nog niet misgegrepen, ben er wel heel verwend mee.

6 opmerkingen:

Angela zei

Wat heerlijk zo'n plekje, ik hoop dat ook nog eens te realiseren. Geniet ervan. Groetjes Angela

Pluisje zei

Wat een droom van eigen stekkie!!Tof!

zigzag zei

Hoi, wat een lekker plekje ik heb ook zo'n kamertje en heb ook het zelfde probleem wat betref de kou, houtkachtel altijd aan. Maar voor die tijd heb een plekje in de woonkamer gemaakt! Heb geen zin om in de kou te zitten veel naaiplezier groetjes jennie.

Collie-Collie.com zei

Wauw wat een heerlijk lichte werkruimte heb je. Lekker veel tafels... zálig!! Ik hoop dat in huis ook ooit te kunnen realiseren...

Groetjes, Collie

Stoffenjunkie zei

Ik ook niet. De verwarming brand dan ook. Vanmiddag de houtkachel maar weer aansteken.

artgrrl zei

Onwaarschijnlijk netjes ;)