dinsdag 19 juni 2012

Appeltjes uit Frankrijk en give away gewonnen!!

Als ik op vakantie ben dan probeer ik altijd een leuk stofje mee te nemen. Zo ook dit lapje uit Frankrijk (niet echt Frans want ik kwam hem kort erna ook in NL tegen). Een deel heb ik gebruikt voor Unella Blomma (vergelijkbaar met Roos 5011 maar dan veel mooier), deze heb ik wat verlengd zodat het meer een wikkeljurk dan tuniek is geworden. Van de rest heb ik een leuk Pippi schortje gemaakt. Beide sluiten met Kam Snaps en om dat ietsje op te pimpen heb ik er een flock velours bloemetje achter gestreken.

 

 Het kwam dus heel goed uit dat ik net daarvoor een Give Away gewonnen had bij Hippe Bandjes Prachtig verpakt, kreeg er echt een verjaardagsgevoel bij. Bedankt voor de leuke actie Marjon en Astrid!!

  ===========================================

Whenever we go on vacation I try to bring back at least one piece of fabric. This apple cotton fabric I brought home from France (and since found it in several Dutch shops so it's not exactly a French fabric). First dress I made was an Unella Blomma (Farbenmix) and after that a Pippi Longstocking Smock.

Also I won a Give Away at Hippe Bandjes Thanks to Marjon and Astrid for the beautifully wrapped present!!

2 opmerkingen:

Mama C zei

Wat een leuke dingen heb je van het vrolijke stofje gemaakt!
En gefeliciteerd met het winnen van de give away.

Renate zei

Gefeliciteerd en wat een leuk stofje. Je hebt er weer iets moois van gemaakt.