zaterdag 18 februari 2012

Het past net...... It still fits....

Het past nog netaan in de kast maar meer kan er eigenlijk niet bij. Mijn nieuwe stoffen zijn binnen en omdat het verrassingspakketten zijn weet je nooit wat je kunt verwachten. Nou ben ik er blij verrast mee, valt absoluut niet tegen, hieronder de stoffen die ik kreeg.

It still fits in my fabric closet (only just) but that's it. No more fabrics for me for a long long time.... I ordered the surprisebags and I have to say I was pleasantly surprised, I like them a lot.


Paddestoelen/stippen gemengd pakket, tricot en katoen -- Toadstools/dots cotton and jersey mixJongenstricots --Boys jerseysMeisjes tricots -- Girls JerseysBoordstoffen jongens en meisjes pakket -- set of boys and a set of girls jersey trims

7 opmerkingen:

Noni zei

Hihi! Die doodshoofdjes zijn echt geweldig :)

*Astrids Atelier* zei

Grappig! Ik had hetzelfde pakket paddenstoeltjes gekregen, jammer ik had er ook maar 1stippen erbij... Die had ik wel eer gewild hoor!

rietjetoet zei

leukkkk, vooral dat paddenstoelenpakketje. Ik durf geen meisjespakket te bestellen omdat jitse niet graag roze ziet hihi.
Enne gele boordstof is heel geschikt voor jongens hoor (gniffel) voor zo'n leuke zomershort in combi met kobalt of zo....

Stoffenjunkie zei

Oh, maar Rietje. Dan maak je de roze stofjes toch op aan kleertjes voor je jongste, die heeft vast nog niet zo'n uitgesproken mening?

De gele had ik bedacht kan idd wel in combinatie met het blauwe lapje met giraffen uit het jongenspakket. Deels dan in ieder geval want een meter boordstof gaan heel wat boordjes uit.

annefilden zei

Mooie pakketten. Ben zelf ook erg blij met het jongenspakket. Nog een weekje werken en dan vakantie. Ga iedere dag een paar uur voor mijzelf inplannen. Komende dagen afmaken wat nog niet klaar is en dan in de vakantie met frisse moed flink het gas erop hoop ik. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor je verjaardagscadeautje, vind de stof erg leuk.

rietjetoet zei

lol Denise... de jongste heeft mss geen uitgesproken mening maar ikke wel en ik ben zelf ook nie zo roze. Ik ben dus heel opgelucht dat jitse nog steeds niet in de roze fase is hihi...

Anoniem zei

Waar bestellen jullie die paketten? :-)