dinsdag 8 februari 2011

Nee, niet stil gezeten.....

Ook zonder borduurmachine zit ik niet stil hoor. Mijn naaimachine mis ik ook wel een beetje alhoewel de Lidl machine het echt niet slecht doet, ben gewoon verwend met het dubbeltransport van een Pfaff. Heb goede hoop dat het geheel hier donderdagavond weer terugkomt.

Maar goed, als je stof besteld (en eigenlijk van jezelf niet mocht kopen) dan moet je er wel wat tegenover zetten natuurlijk. Goed, het maakt het nog niet helemaal goed maar het begin is er. Ik ben van plan om er zeer binnenkort witte ballonrokjes onder te maken. Maar niet nadat ik nog een zomerjasje gemaakt heb, die ligt al een hele tijd geknipt klaar incl. voering en rits.Groetjes Denise

4 opmerkingen:

Borgero zei

Leuke shirtjes zijn het geworden! En wat betreft het knippen van stof en niet gelijk gaan naaien, is een bekend verschijnsel bij mij... Hopelijk komt je vertrouwde naaimachine snel weer terug (en doet hij het weer beter dan daarvoor?).
Groeten, Nienke

Mirella zei

wauw super mooi die shirtjes !! geweldige stoffen !!

rietjetoet zei

oh ik heb die witte tricot ook nog liggen denk ik, de poplin zeker wel... alleen heb ik voor de rode achter het net gevist indertijd, jammer genoeg. Hetis zo'n mooi stofje.

Maaike zei

Hai Denise, wat een prachtige meiden-dingen maak je! De kleuren van deze shirtjes zijn echt fantastisch. En witte ballonrokjes erbij zal echt geweldig staan!Fijne zondag,
liefs van Maaike