donderdag 29 april 2010

Roxy

Het patroon ligt al heel lang hier en is eigenlijk nog maar 1 keer gebruikt terwijl ik het echt een superpatroon vindt. Naar aanleiding van een plaatje in het Sewing Clothes Kids Love boek er eindelijk weer eentje gemaakt. Het is een klein maatje (86-92) gemaakt uit allerlei reststofjes uit de kast.Groetjes Denise

dinsdag 27 april 2010

Terug uit Barcelona en meer...

Het was even stil op mijn blog: ik ben een weekje naar Barcelona geweest, op bezoek bij mijn zus(je) zonder kinderen en man. HEERRLIIJKK!!

Uiteraard het nodige geshopt, ik gooi hier alleen het naaigerelateerde op de foto (anders hadden er nog heel van foto's bijgekomen) in 1 week 4 verschillende Patrones bladen gevonden (was wel mazzel denk ik) en bij Ribes en Casals 3 lapjes vilt (rechtsboven) een Hilco appel katoentje (linksonder) rechts daarvan nog een stofje voor een jurk voor mijn zus en daarnaast een geruite katoen voor de jongens aankomende zomer. De 2 andere stoffen boven zijn ook voor volwassen rimpeljurken op verzoek van mijn zus, deze kocht ik op een markt buiten het centrum.

Het was een week, hadden er zo 2 kunnen worden, ik kwam de dag voor de aswolk terug. Denk dat het weinig straf geweest zou zijn, een verplicht extra weekje relaxen daar. Dan had ik wel het familie weekendje ter ere van de 40 jarige verjaardag van mijn zwager moeten missen. Dat was ook leuk, vooral vanwege het mooie weer, de kinderen hebben heerlijk met de neefjes buiten kunnen spelen.


Nou, de naaimachines zijn inmiddels allang weer opgestart, meer foto's volgen later deze week. Ben druk bezig al mijn bestellingen af te werken.

Groetjes Denise

maandag 5 april 2010

Mijn blog in een frisser jasje...

Het weer begint weer mooier te worden buiten, tijd dus voor een vrolijkere achtergrond.

Zie net pas dat het eigenlijk een paasachtergrondje is, misschien binnenkort maar weer aanpassen. Nu eerst weer andere dingen. Er moet natuurlijk wel weer wat afgemaakt worden.

Groetjes Denise