dinsdag 27 april 2010

Terug uit Barcelona en meer...

Het was even stil op mijn blog: ik ben een weekje naar Barcelona geweest, op bezoek bij mijn zus(je) zonder kinderen en man. HEERRLIIJKK!!

Uiteraard het nodige geshopt, ik gooi hier alleen het naaigerelateerde op de foto (anders hadden er nog heel van foto's bijgekomen) in 1 week 4 verschillende Patrones bladen gevonden (was wel mazzel denk ik) en bij Ribes en Casals 3 lapjes vilt (rechtsboven) een Hilco appel katoentje (linksonder) rechts daarvan nog een stofje voor een jurk voor mijn zus en daarnaast een geruite katoen voor de jongens aankomende zomer. De 2 andere stoffen boven zijn ook voor volwassen rimpeljurken op verzoek van mijn zus, deze kocht ik op een markt buiten het centrum.

Het was een week, hadden er zo 2 kunnen worden, ik kwam de dag voor de aswolk terug. Denk dat het weinig straf geweest zou zijn, een verplicht extra weekje relaxen daar. Dan had ik wel het familie weekendje ter ere van de 40 jarige verjaardag van mijn zwager moeten missen. Dat was ook leuk, vooral vanwege het mooie weer, de kinderen hebben heerlijk met de neefjes buiten kunnen spelen.


Nou, de naaimachines zijn inmiddels allang weer opgestart, meer foto's volgen later deze week. Ben druk bezig al mijn bestellingen af te werken.

Groetjes Denise

3 opmerkingen:

Annyske zei

Hallo, Het is niet zo van mijn gewoonte om te reageren op een blog, en zeker niet op berichten die al een tijdje verschenen zijn. Maar ik vond het grappig en heb ook een zuster die in Barcelona woont en ik droom ook om eens naar de stoffenwinkels. Dus als je mij wat tips kan geven zou ik het appreciëren. Ik zou dit dus ook het liefst doen zonder man en kinderen.

Stoffenjunkie zei

Hoi annyske,

Hardstikke leuk zeg, zou zo ook weer willen.

Ik kan je 3 stoffenwinkels noemen, Ribes & Casals zit op de Pau Claris, 79 en op de Roger de Llúria, 7 Beide winkels liggen op heel korte afstand van elkaar en de Plaza de Cataluna. Op de Roger de Llúria ligt vlakbij de Ribes & Casals nog een winkel, echt een paar deuren verder, het nummer weet ik zo niet.

Verder is er nog wat stof te koop op een markt (paar stoffenkramen, veel rommelkramen) vlakbij een enorme rotonde. Op Google maps staat er C-31 iets met Glories. Geen aanrader op zondag want dan is die dicht.

Hoop dat je dit lezen kunt want er staat geen mailadres bij je berichtje.

Heel veel plezier in Barcelona,

Groetjes Denise

Annyske zei

DIk moet er echt eens terug naartoe!