maandag 11 oktober 2010

Stoffenmarkt Utrecht.

Een beetje laat maar vorige week ben ik samen met Trudy (AnneFilden) naar Utrecht geweest. Ik had heel wat plannen, niet teveel stoffen kopen maar wel wat leuke Stenzo's en misschien een Farbenmixpatroon (Joelle) bij Hoegen. Op de een of andere manier treffen we het vaak niet en is net als wij er wel zijn Hoegen stoffen er niet.

Moet eerlijk zeggen het hele aanbod op de markt viel me best wel tegen. Stenzo's eigenlijk alleen aan het einde van de markt kunnen vinden en het vervelende van die kraam vind ik vooral dat geen enkele rol geprijsd is en ze het te druk hebben om de prijzen te melden als ik er een paar weten wil. Ik loop dan altijd maar weer door, dan bestel ik ze net zo lief een keer op internet als ik ze nodig heb. :) En als ik heel eerlijk ben heb ik ze niet eens nodig, nu ga ik gewoon mijn kast weer even in om een nieuw (of oud) lapje te ontdekken... Veel beter voor de portemonnee.

Evengoed genoeg geld in Utrecht achtergelaten. Hieronder de buit, mijn rolkoffertje zat helemaal vol.De effen stoffen zijn nicky velours lappen, altijd handig om op voorraad te hebben. De effen bruine stof (stevige keper) is voor 2 lange broeken voor mijn eigen jongens (naar het model van Ryan zijn laatste broek). Dan nog een klein lapje Roodkapjestof welke ik niet kon weerstaan.

We zijn ook nog even doorgelopen naar Matson voor wat Brildor borduurgaren en andere borduurbenodigdheden. Hebben meteen een van de nieuwe Pfaff's even nader bekeken, ze zijn wel erg mooi hoor. Twijfel alleen aan de degelijkheid van de knoopsgatvoet met aansluitingsstekkertje.

Traditioneel sluiten we de dag altijd even af met overheerlijke Hotwings van de Kentucky, die hebben wij in de wijde omgeving niet dus het is altijd extra genieten.

Van de week meteen nieuwe kaartjes gehaald bij het Kruidvat, kunnen we weer voor een leuke prijs een dagje op pad.

Groetjes Denise

2 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat lastig dat er geen prijzen op de rollen staan. Dat scheelt voor hun een hoop tijd aan vragen beantwoorden en voor jou het wachten en uiteindelijk maar weglopen!! Maar je hebt een flinke buit gescoord in Utrecht!!

O, even over het knoopsgatvoetje met stekkertje van de Pfaff. Die heb ik en bevalt heel goed!! Zit in een apart bewaarvakje in de machine. Ik kan uit diverse knoopsgatensoorten uitkiezen en is makkelijk op maat in te stellen.

Groetjes, Collie

Grtz Ieke zei

Wilde een blije reactie achterlaten over het knoopsgatenvoetje, maar zie dat iemand anders me al voor is geweest.

Ik vind het in ieder geval geweldig werken! Kreeg het op de oude pfaff (creative 2134) niet voor elkaar, maar nu met m'n expression 2.0 wel:D Dankzij het voetje!