donderdag 19 november 2009

Een award, korte naaistop en wat lekkers...

Allereerst wil ik Nathalie van Droomjurken bedanken voor de Award die ik van haar kreeg. Het is nu al laat dus ik kijk morgen even naar wat het allemaal inhoudt.Ben de afgelopen dagen druk geweest met het opruimen (ontruimen) van mijn naaikamer. De bijpassende plinten van mijn laminaat waren namelijk binnen (eigenlijk lagen ze al ff klaar) en om die te leggen moest alles van de kant. Mooi moment om alles netjes op te ruimen, sorteren, weggooien etc. De indeling heb ik ook gewijzigd, of het een verbetering is zal nog moeten blijken.

Omdat het nu allemaal netjes is opgeruimd (waarschijnlijk eenmalig) kan ik jullie nu wel een blik in mijn hobby domein gunnen... Hieronder de nu nog nette foto's. Niet allemaal even scherp, heb mijn telefoon ervoor gebruikt.Nog in wording heb ik een Roberta liggen, vanwege opdrachtjes moet ik die nog even laten liggen, hopelijk kan ik hem van het weekend wel plaatsen. Moet zelf zeggen dat ik hem erg leuk vind worden, ben helemaal verliefd op het kleine schortje.

Hmmmm, wat lekkers zette ik in koptekst, helaas staat zie ik nu dat ik de foto van de hazelnoot chocolade taartjes nog op het fototoestel heb staan, maar geloof me, ze waren lekker. Van de week ook al pepernootjes gebakken, je moet toch wat als je niet achter de naaimachine kunt.

Groetjes Denise

2 opmerkingen:

Ikke zei

Haay

Ik volg je blog sinds kort. Netjes opgeruimd hoor. Hier is het ook zelden zo netjes in mijn naaihoek in de hobbykamer. Zie ik daar 5 machines in je naaikamertje. Om jaloers op te worden. Maar gelijk ook de vraag, wat voor machines heb je allemaal? Ik kom nu nog niet verder dan een naaimachine en lockmachine. Een borduurmachine staat op mijn lijstje. Maar je hebt zoveel soorten in zoveel prijsklasses, dat ik me daar nog heel goed over informeren laat.

Ik zag hele leuke creaties op je blog vorobij komen.
Ik blijf het volgen. Ik ben zelf ook net begonnen met een blog. Kom je eens een kijkje nemen?
http://beessies.blogspot.com/

Groetjes Bianca

Bianca zei

Hoi Denise

Het is hier ook zoeken naar tijd. Ik heb maandagmiddag wat uurtjes voor mezelf, dan zijn de meiden niet thuis en ligt de kleine lekker te slapen. En de rest doen ik 's avonds en in de weekenden. En soms willen de meiden wel mee naar boven, kleuren of lekker spelen. Maar krijg meer tijd naamate de kinderen groter zijn en als ze straks alle 3 op school zitten. Al duurt dat nog 2,5 jaar.

Ja het blijft altijd spannend natuurlijk wat de "klanten" uiteindelijk van je creaties vinden.

Groetjes Bianca