zondag 31 maart 2013

Gezwicht voor de kou, warme trui gemaakt!!

Ik krijg gewoon nog niet genoeg het lentegevoel om een zomerjurkje te naaien. Vandaar dus dit lekkere truitje. ;-))

Ben er nog eentje aan het maken en dan stap ik toch ongeacht het weer over op de zomerartikelen.

Fijne Pasen!!zondag 24 maart 2013

We gooien er gewoon nog een lente shirtje tegenaan!!

In de hoop dat het zal helpen om de lente deze kant op te lokken.

Bij nader inzien denk ik dat ik gewoon zin heb om nog een lekkere warme trui te naaien, zul je zien dat als ik die afheb dat de lente dan gewoon stiekem toch begint in Nederland!!

zaterdag 23 maart 2013

Gewoon nog een longsleeve...

Gewoon nog een longsleeve, omdat het kan... ;-)) (en omdat er nog veel te veel tricot ligt te wachten in mijn kast)

Er komt nog meer tricot aan de komende week.

maandag 18 maart 2013

Voorjaarsshirt, wanneer begint dat voorjaar nu eindelijk eens?

Mocht het voorjaar toch eindelijk eens beginnen.... Een shirtje naar patroon Zoe, wat verlengd omdat ik deze best kort vind vallen. Borduurtje is van Kleiner Himmel.

Ik ben met meer tricot shirts bezig, het streven is om een van de kleine kastjes leeg te naaien zodat ik er andere dingen (rollen flock) in kan doen. Dat zou mooi opruimen in mijn opslagkamertje. Ik ben dus nog niet klaar met de voorjaarsshirts. ;-))

zondag 17 maart 2013

Vestje en onmisbaar naaihulpje Simflex

Nog zo'n lekker zacht vestje in Nicky velours. Ditmaal in maat 104.


 
Op de andere foto's is te zien wat ik gebruik om de afstanden tussen de drukknopen (kan met gewone knopen uiteraard ook). Ik las er eens iets over op Sancho, deze heb ik in Amerika op Etsy besteld. Echt zo'n aankoop waarvan je denkt: "Waarom heb ik die niet eerder gekocht?". Zijn er handigheidjes die jullie echt niet meer kunnen missen?

 

zaterdag 2 maart 2013

Binnenkort weer wat nieuws.

Deze week eerst alle achterstallige dingen in huis weggewerkt w.o. een enorme berg wasgoed. Dat krijg je er van als je bijna anderhalve week op vakantie gaat met 1 zoon en de oudste met papa thuislaat (ons gezin is verdeeld in zon- en sneeuwaanbidders).


We (Ryan, mijn jongste en ik) hebben wel enorm genoten in de sneeuw. Baqueira-Beret in Spanje is een aan te raden gebied. goed, het duurt even voor je er bent maar het is het wel waard. Ruime prachtig onderhouden pistes, geen wachttijden bij de liften. Wij gaan zo volgend jaar weer als het mogelijk is.

Onder de naaimachine ligt nu een wikkeljurkje en een Zoe raglan longsleeve. Ook een mutsje ligt al klaar voor een foto. Al even af maar nog geen foto van Quinn voor mijn oudste zoon. Ik probeer aankomende week het een en ander af te maken en te plaatsen.

Eerst morgenochtend een lekkere verse appeltaart bakken. De schuimtaart is al klaar. Morgen vier ik nl. mijn verjaardag. ;-))

Groetjes Denise